this is Art

this is Art

Thursday, September 16, 2010

new boutique of Juicy Couture in Thessalonikh / Greece


Nέα Boutique Juicy Couture υποδέχεται τις φανατικές της μόδας στη Θεσσαλονίκη!
Μία νέα boutique Juicy Couture ανοίγει τις πόρτες της για να δώσει το επιβλητικό Juicy στίγμα στηΘεσσαλονίκη και να υποδεχτεί τις fans της Juicy σε έναν κόσμο που συνδυάζει με τον πιο παχνιδιάρικο τρόπο την μόδα, την πολυτέλεια, το αβίαστο στυλ, τις διαφορετικές υφές, την πολύχρωμη διάθεση και την φρεσκάδα. Στη Θεσσαλονίκη η Juicy Couture Boutique άνοιξε τις πόρτες της  στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 3 & Πρoξένου Κορομηλά.
Εντυπωσιακά και θεατρικά στοιχεία διακόσμησης συνδυάζονται με μοναδικά κομμάτια  Juicy αποπνέοντας ρομαντική θηλυκότητα και εκλεπτυσμένη εκκεντρικότητα, δημιουργώντας μία ακόμη Juicy Couture Boutique που ξεχωρίζει για την πρωτότυπη και μοναδική αισθητική της. Στη νέα Boutique Juicy Couture οι fashionistas της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ολοκληρωμένες συλλογές Juicy Couture: γυναικεία ένδυση, intimates, αξεσουάρ & παιδική ένδυση, αλλά και –κατά αποκλειστικότητα– τη μοναδική hi-fashion σειρά Bird by Juicy Couture.
Η νέα Boutique Juicy Couture στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Boutique που πρόκειται να ανοίξει στην Γλυφάδα στα μέσα Οκτωβρίου, έρχονται να προστεθούν στις ήδη αγαπημένες Boutique του Οίκου σε Κολωνάκι, Κηφισιά, Μύκονο και στον Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος.

No comments:

Post a Comment