this is Art

this is Art

Friday, April 22, 2016

Confessions of a backpacker : Nauplio, Greece

Όμορφο που είναι το Ναύπλιο ,έχει κάτι από βουνό και κάτι από θάλασσα, κατι απο το παρελθόν και κατι απο το παρόν. 
Στενά σοκάκια με μπουκαμβιλιες διάσπαρτες, τη μυρωδιά απο τα κομπολογαδικα διάχυτη,φωνές πολλές άτακτα έρχονται στα αυτιά με έναν τόνο ενθουσιασμου και όλα αυτά υπο το φως λιγοστων ηλιαχτιδων που φτάνουν στα σοκάκια. 
Θα δεις ομορφιά μιας άλλης εποχής, στην πλατεία Συντάγματος με τα ιστορικά της κτήρια, η παλιά βουλή,(η πρώτη των Ελλήνων) το σπίτι του Κολοκοτρώνη , το αρχαιολογικο μουσείο και το Ενετικο κτήριο της Αρμεριας.
Στην παλιά πόλη εκτός απο τα παραδοσιακά σπίτια θα δείτε όμορφα στυλατα καφέ και μικρά ουζερί.Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε, το Παλαμήδι το οποίο κατασκευαστηκε απο τους Βενετους το 1687.Σημείο αναφοράς της πόλης του Ναυπλίου είναι το Μπουρτζι του οποίου το πρώτο όνομα ήταν  Castello dello Soglio δοσμένο απο τους Ενετους και χτισμένο το 1473.Εν τέλη η Ακροναυπλια γνωστή και με την τουρκική ονομασία της Ιτσ Καλε (εσωτερικό κάστρο  )η οποία αποτελούσε την αρχαία Ακρόπολη του Ναυπλίου. 
Ένα παγωτό στου Κουστελη και πήραμε τον δρόμο του γυρισμου συνοδευομενοι απο τα ευωδιαστά  ανθοι των πορτοκαλιών παράπλευρα του δρόμου.

Όμορφη που ειναι η άνοιξη .

My outfit Longchamp bag,Stan Smith sneakers,Wolfnoir sunglasses, Zara cardigan,BSB dress.
Lia,xxx















No comments:

Post a Comment